TUINAANLEG

Naast je tuin ontwerpen, leggen we ook je tuin aan. Daarbij geven de lijnen van het ontwerpplan vorm aan je prachtige en rijke tuin boordevol biodiversiteit. Je oogst wat je zaait. En dat geldt misschien nog het meest voor een natuurtuin! Je tuin komt na de aanleg ervan volledig tot leven en dat in elk seizoen! Heerlijk, toch? 

Heb je al een tuinontwerp? We gaan er graag mee aan de slag. Contacteer ons!

Tuinaanleg, da's echt vakwerk

Een (natuur)tuin aanleggen is niet evident, maar toevallig is dat écht ons vak! We zorgen ervoor dat het juiste plantgoed wordt geselecteerd en in een gezonde bodem terecht komt. Op die manier zorgt ons team van experten dat je tuin zeker is van een optimale groei! Komt er in jouw tuin ook een poel met zwevend terras, een flagstone wandelpad of een heuse hangmat chill-zone? Wij zorgen voor de vakkundig aanleg ervan.

Ook met het beheer achteraf helpen we je graag verder. Ontdek meer over ons tuinbeheer!

AANLEG NATUURLIJKE VERHARDINGEN IN JOUW TUIN

Onze tuinontwerpen voorzien zo min mogelijk verhardingen en enkel daar waar ze nodig zijn. We leggen dus louter functionele verhardingen aan. Waarom horen we je denken? Het water moet zoveel mogelijk in de bodem sijpelen zodat je planten goed kunnen groeien, natuurlijk! Bovendien zorgt de frequente betreding van de functionele verhardingen op een natuurlijke manier voor het onkruidbeheer. Hierdoor is onderhoud niet nodig, win-win!

Advies nodig over welke natuurlijke verharding past bij jouw bodem? Vraag je tuinadvies aan!

 

 

Maak jij van je tuin een echte habitat met de juiste tuinaanleg?

Ga voor een natuurtuin

Deze tuinen gingen de jouwe al voor.